lördag 21 februari 2015

Det händer inte så mycket

...just nu. Leon fick vattkoppor för en vecka sen, och Thomas åkte till Norge i söndags så vi har varit hemma hela veckan och har knappt varit och tittat på tomten som vi brukar.
Den är nog klar nu i alla fall. Riktigt bra ser det ut att bli. Det är avtäckt och han har fixat för carporten nu också. Kostar lite extra, men det är skönt att ha det fixat när han ändå är där.
Jag hoppas att våren inte tänker komma riktigt än, för om det är tjäle kvar i marken när huset kommer så kan kranen stå på marken utan grusbädd, och det blir ju billigare för oss.
Tomten ser större ut nu när vi ser var gränsen går och all mossa, sly, sten och allt vad det var är borta.

Micke som gräver hade fixat så han kunde lämna in halmen gratis också. Väldigt bra, för annars ville dom ha 1500:- per ton. Och det var ju en hel del halm... Men han hade dealat så om vi köpte grus därifrån så tog dom emot halmen gratis. Så det enda som kostar extra var lastbilen och chauffören med grus. Jag hoppas bara att allt inte kommer bli alltför dyrt nu, för vi vill ju ha råd med övervåningen också. Helst med en gång så vi kan beställa materialet innan huset kommer så dom kan lyfta upp det på övervåningen innan taket lyfts på. Men vi får se. Det har blivit mycket extra utgifter nu på sistone så vi har inte sparat lika mycket som vi skulle önska. Men det löser sig nog. Vi kommer ha till isoleringen i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar