torsdag 12 februari 2015

Kreditivet klart och grävningen påbörjad

Nu börjar det hända lite grejer. Så jäkla kul!
Allt tar ju lite extra tid eftersom Thomas jobbar i Norge. Så sist fick vi pappren från banken om kreditivet, och vi fick skicka mellan. Men posten är ju inte jättesnabb i Norge, så det blev inte snabbare. Jag fick tillbaka brevet samma dag som Thomas kom hem, så det var ju helt meningslöst att skicka och gå och oroa sig för att brevet kommit bort. Då vet vi det till nästa gång. Fast nu är nog det viktigaste påskrivet. Vi har fått klistermärken till fakturorna som ska skickas, och där tror jag vi ska skriva signaturen, så han får fylla i några sånna innan han åker helt enkelt.

I veckan kom Smålandsvillans visningshus också. Så vi var ju tvungen att åka dit och titta lite. Vi har en kompis som jobbar för företaget som sätter ihop villorna, så det är extra kul tycker jag.


I går ringde han som gör grunden och det och undrade hur vi ville ha det med kvisten och allt som var på tomten. Han var schysst och flyttade stockarna som vi vill ha kvar och så fixade han en lastbil som tog kvisten och halmen som vi isolerat marken med. Det har funkar jättebra! Ingen tjäle alls i marken. Där vi inte isolerat är det åtminstone 20 cm tjäle.
Vi gick ner till tomten i dag, och då såg det ut såhär. De har placerat ut huset och carporten med pinnar och han har grävt en hel del. :D Jag tycker det går otroligt fort för honom, men jag har å andra sidan ingen kunskap alls om såntdär.






4 kommentarer:

  1. Åh så roligt, å va spännande de måste va å se! Speciellt måste de ju va de för barnen 😃

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, alla tre tyckte att det var jättespännande! Ingen som ville gå därifrån, men vi kände att vi inte ville störa mer. ;)

      Radera
  2. Spännande att det är igång! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Superkul! Tänk att det står ett hus där om mindre än 5 veckor! Helt otroligt. Längtar!

      Radera