måndag 23 mars 2015

Besök i husfabriken!

I dag har vi varit i Sundsvall och kollat på när dom bygger vårt hus! Så kul!
Det var en del kvar, och jag tänkte först att dom aaaaldrig kommer hinna klart. Men det gick snabbt! När vi kom var det mycket kvar, och när vi åkte så hade dom redan fått upp en hel del. Jättekul att se!

Vi tog en tur till Ikea också. Vi skulle inte handla så mycket. Mest bestick och glas som vi behöver nu. Men det blev en hel del mer än så. Gardinstänger, gardiner till sovrummen, skärbrädor i trä, glasmatlådor, en pall och en del mer. Jag skulle vilja köpa en torkställning till tvättstugan också, men det glömde vi. Vi köpte en klädställning som var billig, bara för att kunna ha i hallen innan vi bestämt oss för vilka hallmöbler det blir.

När vi kommit hem från Sundsvall så åkte vi direkt till det nya visningshuset här i stan. Jättekul att se då vi inte varit in i en Kalmar innan. Bara Nybro. Och nu i efterhand är vi jätteglada att vi valt Kalmar, för det känns mer som oss och Nybro känns alldeles för stort för oss.



Här kommer en del bilder på vårt hus:

         En toalettstol i hallen

    Vårt sovrum


   Barnens rum


 Badrum


 Kök


 Kök


 Kök


 Vardagsrum


 Vardagsrum


 Vardagsrum


 Hall


 Trapphål



3 kommentarer:

  1. Men åhhh, inser nu att vi glömde att köpa den där klädställningen. Så typiskt!

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul! Vi åker nästa vecka! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Det är väldigt kul att se. Blir lite mer verkligt på nått vis. Det är svårt att tro att vårt hus är klart i dag och ska plastas in.

      Radera